Rikastu sijoittamalla

Rikastu sijoittamalla

Rikastu sijoittamalla rahaa osakkeisiin tai rahastoihin. Sijoittamisen kulut ovat pienentyneet vuosien saatossa ja nyt on mahdollista sijoittaa ihan vain muutamia kymppejä kuukaudessa. Se ei monelle tee isoa lovea lompakkoon ja ajan kuluessa sijoitettu pääoma kasvaa ja korkoa korolle ilmiö vahvistuu.

Rikastu perinnöllä

Moni on rikastunut perinnöllä, kun omat rikkaat vanhemmat on kuolleet. Voit myös rikastua jos joku tuttu mainitsee sinut testamentissaan. Joka vuosi valtio kerää kymmenien miljoonien perinnöt ihmisiltä, joilla ei ole ollut perinnönsaajia. Jos jollain ilveellä onnistut tällaisen ihmisen löytämään ja saat nimesi testamenttiin, voi sinua lykästää.

Rikastu yrittämisellä

Moni suomalainen on rikastunut yritystoiminnallaan. Kun löydät hyvän yritysidean ja saat yrityksen pyörimään ilman omaa työpanostasi, niin voit vaan nauttia yrityksesi tuottamasta rahavirrasta. Osa on kehittänyt yritystään kymmenien vuosien kuluessa ja loputa myynyt yrityksen eteenpäin miljoonien voitolla. Tähän kuitenkin pystyy vain harva.

Rikastu lottoamalla

Perinteinen ja suomalaisiin hyvin vetoava tapa rikastua on lottoaminen. Tämä vaatii kuitenkin erittäin hyvän tuurin, sillä lottopelin voittotodennäköisyys on jotakuinkin yksi viidestätoistamiljoonasta. Tässä teet todennäköisesti tappiota, mutta kai sitä ainakin jännityksestä voi maksaa muutaman euron viikossa.

Rikastu menemällä rikkaisiin naimisiin

Yksi tapa rikastua on löytää rikas puoliso. Mene naimisiin lottovoittajan, suuryrityksen omistajan tai minkä tahansa rikkaan ihmisen kanssa ilman avioehtoa, niin voit päästä käsiksi suuriin rahoihin.