WordPress-salasanan vaihto

Haluatko nollata WordPress-salasanasi käyttämällä phpMyAdminia? Jos et pysty palauttamaan WordPress-salasanaasi, on tapa palauttaa se suoraan WordPress-tietokantaan phpMyAdminin avulla. Tässä artikkelissa näytämme, kuinka voit helposti nollata WordPress-salasanan phpMyAdminista.

 

Miksi nollata WordPress-salasana phpMyAdminista

WordPress tekee salasanan vaihtamisesta erittäin helppoa. Voit siirtyä kirjautumisnäyttöön ja napsauttaa Lost your password -linkkiä.

Paasaus WordPress-Salasanan-vaihto WordPress-salasanan vaihto

 

Sen napsauttaminen vie sinut salasanan palautussivulle, jossa voit antaa käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan vaihtamiseksi. Sen jälkeen WordPress lähettää salasanan palautuslinkin kyseiseen käyttäjätiliin liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja on oppaassamme kadonneen salasanan palauttamisesta WordPressissä.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole pääsyä sähköpostiosoitteeseen tai WordPress-sivustosi ei lähetä sähköpostia, et voi nollata salasanaasi.

Tällaisessa tilanteessa sinun on nollattava WordPress-salasanasi suoraan tietokannassa. Helpoin tapa tehdä se on käyttää phpMyAdminia.

 

Kuinka voit helposti nollata WordPress-salasanan phpMyAdminista.

 

Kuinka WordPress-salasana haetaan PhpMyAdminilta

 

Ensin sinun täytyy kirjautua WordPress-isäntätilisi cPanel-hallintapaneeliin. Seuraavaksi sinun on napsautettava phpMyAdmin-kuvaketta tietokantaosassa.

Paasaus phpmyadmin WordPress-salasanan vaihto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä käynnistää phpMyAdmin-sovelluksen, jossa sinun on valittava WordPress-tietokanta.

 

 

 

 

Jätä kommentti